Θεραπείες

Ο ιατρός εφαρμόζει σχήματα θεραπείας με διάφορους συνδυασμούς Aloe Vera, βιταμινών, αμινοξέων, μετάλλων κλπ. που βοηθούν στη θεραπεία της αναιμίας, των αρθραλγιών, της αδυναμίας, της κόπωσης, του σακχαρώδους διαβήτη, των στομαχικών διαταραχών κλπ. έχοντας παρακάτω κάποια παραδείγματα θεραπειών:

ΓΥΡΟΕΙΔΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑ

H γυροειδής αλωπεκία (alopecia areata) είναι μια αυτοάνοση ασθένεια του θύλακα της τρίχας. Χαρακτηρίζεται από ανομοιόμορφη αραίωση, η οποία αναπτύσσεται σε φυσιολογικό κατά τα άλλα δέρμα, με τρίχες σε μορφή θαυμαστικού γύρω από τα όρια των περιοχών που επεκτείνεται.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΨΩΡΙΑΣΗ

Η ψωρίαση είναι μια χρόνια, μη μεταδοτική αυτοάνοση ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τις αρθρώσεις. Προκαλεί συνήθως κοκκινίλες, φολιδωτές κηλίδες που εμφανίζονται στην επιδερμίδα. Οι λεπιδώδεις αυτές κηλίδες, που προκαλούνται από ψωρίαση, ονομάζονται ψωριασικές πλάκες (περιοχές με φλεγμονή από την υπερβολική παραγωγή δέρματος). Το δέρμα συσσωρεύεται γρήγορα σε αυτά τα σημεία και παίρνει μια ασημί-λευκή απόχρωση. Συνηθέστερα εμφανίζονται στους αγκώνες και τα γόνατα, αλλά μπορεί να επηρεάσει κάθε σημείο του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του τριχωτού της κεφαλής και των γεννητικών οργάνων. Σε αντίθεση με το έκζεμα, η ψωρίαση είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί στην εσωτερική πλευρά των αρθρώσεων.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΧΤΥΠΗΜΑ

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ

ΑΛΛΕΡΓΙΑ

FacebookInstagramYoutubePHONE