Πλεονεκτήματα

6 λόγοι για να επιλέξετε eurodiet

Δημιουργημένη από ομάδα ιατρών, ειδικών σε θέματα διατροφής, η Eurodiet είναι η πρώτη εταιρεία που προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και στους ασθενείς μια νέα μέθοδο για τη συνολική διαχείριση του υπερβάλλοντος βάρους και της παχυσαρκίας: τη μέθοδο Eurodiet.

Πολύ περισσότερο από μια απλή δίαιτα η μέθοδος Eurodiet επιτρέπει το συνολικό επαναπρογραμματισμό της διατροφής υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία υγείας.

-Σταδιακή και επιστημονική τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σας, που θα σας φέρει ομαλά στο ιδανικό για εσάς βάρος και θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε.
-Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες δίαιτες, η κατάλληλη πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, θα διατηρήσει τη μυϊκή σας μάζα.
-Το αίσθημα κορεσμού που παρέχεται από την υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες και το χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
-Μια δίαιτα εύκολη στην εφαρμογή, ποτέ κουραστική, χάρη στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων.
-Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα 4 φάσεων που θα σας επιτρέψει να πετύχετε σταδιακά, μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή.
-Υποστήριξη και καθοδήγηση από έναν επαγγελματία υγείας, εκπαιδευμένο να χρησιμοποιεί τη μέθοδο Eurodiet˙ ένα απαραίτητο στοιχείο για τη μακρόχρονη διατήρηση του απωλεσθέντος βάρους.

Διαχείριση βάρους με ιατρική παρακολούθηση

Η μείωση της ποσότητας της τροφής με στόχο την απώλεια βάρους, ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα υγείας στον οργανισμό.

Ορισμένες δίαιτες μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές ελλείψεις σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ή βιταμίνες, δημιουργώντας έτσι κούραση, υποτασικά επεισόδια, μυϊκή αδυναμία, απώλεια μετάλλων και ιχνοστοιχείων. Κάποιες μπορεί να έχουν ακόμη και επιβλαβή αποτελέσματα στη νεφρική λειτουργία και να προκαλέσουν περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές διαταραχές της υγείας. Αυτός είναι ο λόγος που η παρακολούθηση από έναν επαγγελματία υγείας είναι πολύ σημαντική. Η Eurodiet συνιστά όλα τα προγράμματα που αποσκοπούν στην απώλεια βάρους να παρακολουθούνται από επαγγελματίες υγείας.

Η μέθοδος Eurodiet εξασφαλίζει την επαρκή διατροφική πρόσληψη και τον πλήρη εφοδιασμό του οργανισμού, χωρίς ελλείψεις ή/και υπέρβαση σε μακροθρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία ή απαραίτητα λιπαρά οξέα.

Η μέθοδος Eurodiet από την πρώτη ημέρα εφαρμογής της, περιλαμβάνει κατανάλωση «συνηθισμένων» τροφίμων, όπως τα λαχανικά. Τα τρόφιμα από άλλες ομάδες τροφών επανεισάγονται σταδιακά ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε έλλειψη ή υπερβολή. Αυτές οι κατευθυντήριες γραμμές και η εξατομικευμένη παρακολούθηση του ασθενούς εξασφαλίζει ότι η απώλεια βάρους με τη μέθοδο Eurodiet δεν θα διαταράξει την υγεία αυτών που την ακολουθούν.

Οι επαγγελματίες υγείας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να χρησιμοποιούν τη μέθοδο Eurodiet και γνωρίζουν ακριβώς τη σωστή ποσότητα της πρωτεΐνης που πρέπει να προσληφθεί, ανάλογα με το βάρος, το μεταβολισμό του κάθε ασθενούς και τη γενική κατάστασή του.

Η μέθοδος Eurodiet αποβλέπει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και την απώλεια λιπώδους μάζας. Με τη μέθοδο Eurodiet δίνεται η δυνατότητα για μια πλήρη κλινική, βιολογική, συμπεριφορική και ψυχολογική διαχείριση του κάθε ασθενή.

Μια επιστημονικά καθοδηγούμενη μέθοδος

Η μέθοδος Eurodiet έχει σχεδιαστεί από γιατρούς για γιατρούς από τότε που ξεκίνησε το 1998, και όλη της η ανάπτυξη βασίζεται σε αυστηρές επιστημονικές αρχές.

Η ποιότητα των προϊόντων καθορίζεται από την εγγενή επιστημονική τεχνογνωσία πίσω από τη μέθοδο Eurodiet και όχι το αντίστροφο. Ως εκ τούτου, οι προδιαγραφές σχεδιασμού τους συμμορφώνονται με αυστηρά επιστημονικά κριτήρια, ανάλογα με το αν ή όχι το προϊόν προορίζεται για χρήση από άτομα σε κετογονική φάση απώλειας.

Η σχέση ιατρού-ασθενή

Οι γιατροί έχουν λάβει εκτεταμένη επιστημονική εκπαίδευση. Είναι πολύ σημαντικό οι συνεδρίες τους με τους ασθενείς να δημιουργούν μια υψηλή σχέση εμπιστοσύνης. Η δημιουργία μιας σχέσης ενσυναίσθησης είναι ένας σημαντικότατος παράγοντας ώστε να εξασφαλίζει ότι η μέθοδος Eurodiet έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Η μέθοδος όχι μόνο επινοήθηκε από έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό γιατρών ανά τον κόσμο, αλλά χρησιμοποιείται και από αυτούς. Η ανατροφοδότηση της εμπειρίας εφαρμογής των χιλιάδων γιατρών στην καθημερινή κλινική πράξη εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την περαιτέρω ανάπτυξη και τη συνεχή βελτίωση της μεθόδου Eurodiet.

FacebookInstagramYoutubePHONE