Πρόληψη και θεραπεία με την μέθοδο των συχνοτήτων

Μια πολύ διαδεδομένη θεραπεία της εναλλακτικής ιατρικής για την πρόληψη και την θεραπεία διαφόρων ασθενειών είναι η μέθοδος των συχνοτήτων και περιγράφεται ως «μια ήπια θεραπεία διαμορφωμένη μέσω συστημάτων υπολογιστών που βοηθά στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των βαθύτερων αιτιών της ασθένειας, όχι μόνο των συμπτωμάτων».

Τί είναι μέθοδος συχνοτήτων

Η βασική ιδέα της εφαρμογής της μεθόδου των συχνοτήτων βασίζεται στην γνώση ότι το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει σε συγκεκριμένες συχνότητες του ηλεκτρομαγνητικού του πεδίου. Οι οποιεσδήποτε δυσλειτουργίες ή παθολογίες στο ανθρώπινο οργανισμό αλλάζουν  τις τιμές των συχνοτήτων αυτών.

Επιδρά σε προληπτικό επίπεδο ενδυναμώνοντας τις υγιείς συχνότητες στον οργανισμό και αποδυναμώνοντας τις παθολογικές. Η μέθοδος των συχνοτήτων είναι μια ολιστική, ανώδυνη και ακίνδυνη μέθοδος που βασίζεται στις αρχές της βιοφυσικής.

Με τη μέθοδο των συχνοτήτων έχει κανείς την δυνατότητα της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Κάθε οργανική ή ανόργανη ύλη εκπέμπει μοναδικές ταλαντώσεις που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Οι ταλαντώσεις αυτές μετριούνται σε χερτζ (Hz) και ποτέ δεν συμπίπτουν μεταξύ τους. Διαφορετική ταλάντωση συνεπάγεται και διαφορετικό υλικό. Οι ταλαντώσεις ενός κυττάρου της καρδιάς είναι εντελώς διαφορετικές από τις ταλαντώσεις ενός κυττάρου του συκωτιού κ.ο.κ. Το ίδιο ισχύει για τα όργανα μας, όπως επίσης για τους παθογόνους οργανισμούς. O Royal Raymond Rife δημιούργησε έναν ευρύτατο άτλαντα συχνοτήτων, μεταξύ των οποίων και εκείνων των μικροοργανισμών που προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό. Αυτές οι συχνότητες μπορούν να γίνουν αντιληπτές από μια συσκευή που κάνει κύκλωμα με το σώμα του πάσχοντα.

Η χρήση της συσκευής μπορεί να ανιχνεύσει με επιτυχία 98% τα αίτια προβλημάτων της υγείας, κάτι που δύσκολα επιτυγχάνεται με άλλες μεθόδους που συνήθως κάνουν καταγραφή των συμπτωμάτων και όχι αναγνώριση και αντιμετώπιση των αιτιών της νόσου.

Πέρα από τη μεγάλη ακρίβεια στον προσδιορισμό της αιτίας, τα πλεονεκτήματα της μεθόδου συχνοτήτων είναι πως σε μια συνεδρία, ανώδυνα και ακίνδυνα, αποκαλύπτονται όλα τα ζητήματα υγείας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Μπορεί να εντοπίσει μικροβιακές, ηλεκτρομαγνητικές ή γεωπαθητικές επιβαρύνσεις, ελλείψεις συγκεκριμένων βιταμινών και ιχνοστοιχείων, τα ενεργειακά αποθέματα του οργανισμού, προδιαθέσεις οργάνων και παθολογία, βιολογική ηλικία οργανισμού, ψυχοσυναισθηματική κατάσταση, καθώς και να κάνει έλεγχο για αντοάνοσα νοσήματα.

Επιπλέον, μπορεί να γίνει μια πρώιμη αναγνώριση ορμονικών διαταραχών, οι οποίες στην εποχή μας είναι πλέον ιδιαίτερα συχνές. Μεγάλο μέρος του πληθυσμού πάσχει από υποκλινικές  (χωρίς ειδικά συμπτώματα) διαταραχές που συχνά δεν φαίνονται σε εξετάσεις στο αίμα, αλλά αντιμετωπίζονται σημαντικά με ορμονική αποκατάσταση. Επίσης πολλές περιπτώσεις χρόνιας κόπωσης, πονοκεφάλων, ατονίας κτλ. οφείλονται σε ορμονικές διαταραχές.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ

1.Ακριβής – Εντοπίζει με ακρίβεια που φτάνει έως και 98%,  παράσιτα, ιούς, και μικροοργανισμούς, καθώς και το σημείο του ανθρώπινου σώματος,  στο οποίο  βρίσκονται αυτά.

2.Ανώδυνη – Δεν απαιτείται για τη χαρτογράφηση η  λήψη υγρών, αίματος ή άλλων στοιχείων από το σώμα, με βελόνες ή άλλα μέσα.

3.Σύντομη – Η διάρκεια της χαρτογράφησης είναι πολύ σύντομη για ένα πλήρες checkup όπως  αυτό που αντιστοιχεί σε όλους τους κλάδους της συμβατικής ιατρικής και τα αποτελέσματα βγαίνουν αμέσως.

4.Πλήρης – Κατά τη διαδικασία, <<σαρώνονται>> για παθογένειες όλα τα όργανα και κάθε σημείο του ανθρώπινου σώματος.

5.Απλή – Ο εξεταζόμενος κάθεται αναπαυτικά σε μία καρέκλα κρατώντας στο χέρι του μια χάλκινη ράβδο ή φορώντας ακουστικά.

6.Καθολική – Εντοπίζει μικροοργανισμούς και άλλους παράγοντες, που δρουν επιβαρυντικά στον ανθρώπινο οργανισμό και μειώνουν την βιοενέργεια και την ηλεκτρική ενέργεια του σώματος.

7.Ουσιαστική – Εντοπίζονται οι αιτίες της ασθένειας. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα για την εν συνέχεια στοχευόμενη και ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος και όχι μόνο του συμπτώματος.

8.Προληπτική – Εξερευνεί σε κυτταρικό επίπεδο τον οργανισμό μας και βλέπει την προδιάθεση του, πριν ακόμα εκδηλωθούν τα συμπτώματα.

ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στους:

Υπερτασικούς – Υποτασικούς – Καρδιοπαθείς – Διαβητικούς – Θυρεοειδοπαθείς κ.α., όπως και σε όλους, όσους λαμβάνουν φάρμακα.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ στην ΠΡΟΛΗΨΗ

Σε όλους τους υγιείς για την αποφυγή πολύ σοβαρών επιπτώσεων στο μέλλον.

Το 70% των ασθενών ενός γενικού ιατρού  πάσχουν από λειτουργικές διαταραχές. Δηλαδή με απλά λόγια μια λειτουργική διαταραχή προκύπτει όταν δεν μπορεί να εντοπιστεί σε κάποιο όργανο ή ιστό βλάβη μέσω των συμβατικών διαγνωστικών μέσων ενώ ο ασθενής εξακολουθεί να νιώθει πολλά συμπτώματα. Όταν η κλασική ιατρική σταματάει εκεί η μέθοδος των συχνοτήτων  παρουσιάζει μία νέα προοπτική στην αξιολόγηση και στην ανεύρεση λύσεων για συμπτώματα και παθολογικές εικόνες του οργανισμού.

Με την μέθοδο των συχνοτήτων μπορούμε να εφαρμόσουμε αρχές και πρακτικές σε λίγα λεπτά για να αξιολογήσουμε τον ασθενή αναφορικά με αλλεργίες, παθογόνα, τοξίνες, συναισθηματικούς παράγοντες, δομικά και μεταβολικά δεδομένα του οργανισμού και πολλά άλλα.

Για την διενέργεια της εξέτασης, ο ασθενής κρατάει ένα μπρούντζινο ραβδοειδές ηλεκτρόδιο, από το οποίο περνούν διαδοχικά «πληροφορίες» σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ηλεκτρικές «πληροφορίες» ακολουθούν τους κλασσικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ’ όπου διανέμονται σε ολόκληρο τον οργανισμό. Ο τρόπος, που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα σε αυτές τις πληροφορίες, βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης όλου του οργανισμού. Με αυτό τον τρόπο, μπορεί να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας όλων των οργάνων και των συστημάτων του σώματος του ατόμου που υποβάλλεται στην διαδικασία αυτή, όπως επίσης διάφορες διατροφικές δυσανεξίες, περιβαλλοντολογικές επιβαρύνσεις, ορμονικές διαταραχές, επάρκεια σε θρεπτικά συστατικά και διατροφικές ελλείψεις, εθισμό στην νικοτίνη, κατάθλιψη, παράσιτα, μυκητιάσεις, αρθρίτιδες, αλλά και εύρεση και πρόταση των κατάλληλων ομοιοπαθητικών και εναλλακτικών σκευασμάτων (βότανα, ανθοιάματα κ.α.) κλπ.

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα περισσότερα κύτταρα (εκτός από τα νευρικά κύτταρα, βλέπε νευρική ώση) δεν επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ηλεκτρικών σημάτων, αλλά μέσω χημικών, όπως ορμόνες, νευροδιαβιβαστές, κ.λπ.

Μην ξεχνάμε!

Η σωστή πρόληψη, η σωστή θεραπεία και η σωστή παρακολούθηση, κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις επιπτώσεις των εμφραγμάτων, των εγκεφαλικών, της άνοιας, της καρδιακής και νεφρικής ανεπάρκειας.

FacebookInstagramYoutubePHONE