Ιστορίες Επιτυχίας

Διαβάστε τις ιστορίες επιτυχίας των ασθενών μας. Κατόρθωσαν να χάσουν βάρος με ιατρική παρακολούθηση και μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί σας:

 

ALEX από Βιέννη

Ο Alex πριν τη EurodIet

Είχα πάντα κοιλιά και ζύγιζα ως παιδί περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Όλη η ενήλικη ζωή μου ήταν ένα συνεχόμενο πρόγραμμα δίαιτας με αποτέλεσμα το φαινόμενο γιο-γιο. Όποτε κατάφερνα να χάσω 10kg, έπαιρνα 15kg πίσω! Μια χρονιά μάλιστα, έχασα 5kg και ξαναπήρα μετά τα Χριστούγεννα 10kg. Κάθε χρόνο συνεχιζόταν το ίδιο. Οι φίλοι και οι γνωστοί μου, μου έδωσαν το παρατσούκλι του “ανθρώπου που χορεύει με τη δίαιτα”. Μια φορά αποφάσισα να πάω για πεζοπορία στην Αυστρία για 4 εβδομάδες ( μεγάλος στόχος ! ) και στη μέση περίπου της πεζοπορίας (περίπου 400 χιλιόμετρα ) έπρεπε να μεταφερθώ άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο με φλεγμονή στον αριστερό αστράγαλο. Ο εφημερεύων γιατρός μου είπε, ” με αυτό τον πόνο δεν θα περπατήσεις ούτε ένα μέτρο ακόμη, αλλά ειλικρινά, με τέτοιο σωματότυπο, θα πρέπει να είσαι περήφανος που κατάφερες να περπατήσεις και αυτή την απόσταση” και αυτό κόλλησε στο μυαλό μου, τα πάντα ήταν ξεκάθαρα για μένα πλέον! Αλλά πώς θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω; Κατά σύμπτωση, έμαθα για τη EurodIet, έκανα μεγάλη έρευνα, και αποφάσισα να δοκιμάσω αυτή τη μέθοδο.

Τα ακόλουθα σημεία ήταν κύριας σημασίας για μένα:

Μόνο κάτω από ιατρική παρακολούθηση ( έπεισα τον οικογενειακό γιατρό μου να εκπαιδευθεί στη μέθοδο EurodIet), οπότε δεν έπρεπε να πάω σε ένα καινούριο γιατρό.

  • Δε νιώθεις πείνα (Φάσεις 1 και 2). Το μόνο που μπορώ να πω σ’αυτό το σημείο είναι πως αυτό είναι συγκλονιστκό.
  • Τα όρια μου (κατά τη διάρκεια της δίαιτας) ήταν ξεκάθαρα. Πάντοτε ήξερα τι επιτρεπόταν να φάω και τι όχι. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο σύστημα γιατί διαφορετικά έμπαινα σε πειρασμό να “κλέψω” τη δίαιτα.
  • Μπορείς να προσθέσεις αλατοπίπερο και καρυκεύματα στο φαγητό, όπως έχεις συνηθίσει.
  • Συνεχόμενη παρακολούθηση της κατάστασης της υγείας (μέσω δειγμάτων αίματος).
  • Υπάρχουν φαγητά που μπορείς να ετοιμάσεις πολύ γρήγορα (ιδανικό όταν είσαι εργαζόμενος).

Ναι, τι μπορώ να πω, δούλεψε πραγματικά. Τώρα ζυγίζω 75kg, κατάφερα να χάσω 42kg και ακολουθώ τη Φάση 4 για περισσότερους από 4 μήνες. Με τηEurodiet άλλαξα τις διατροφικές συνήθειες που είχα για περισσότερα από 12 χρόνια! Και την τελευταία φορά ζύγιζα 75kg και είχα και 20 εκατοστά μικρότερη περίμετρο μέσης.

Δεν μπορεί τίποτα να περιγράψει το συναίσθημα του να ζυγίζεις 40kgλιγότερα, εκτός από τη λέξη ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Ανεβαίνω σκαλοπάτια, σηκώνω κουτιά, δένω τα παπούτσια μου, όλα τα μικρά καθημερινά πράγματα στη ζωή μπορούν και πάλι να γίνουν εύκολα και φυσιολογικά.

Ο Alex μετά την απώλεια βάρους

 

 

 

 

 

 

Α, ναι είμαι 39 χρονών!

Ευχαριστώ EurodIet ! !

 

NatalIe (ErIndale)

Όταν άκουσα πρώτη φορά για το πρόγραμμα EurodIet, ήμουν 87kg και πολύ δυσαρεστημένη με την υγεία και την εμφάνισή μου, είμουν έτοιμη για μια αλλαγή και όπως αποδείχθηκε, αυτό το πρόγραμμα ήταν τέλειο για εμένα και τον τρόπο ζωής μου. Πάντοτε δυσκολευόμουν να διατηρήσω μια ισορροπημένη δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης, και λόγω δουλειάς και άλλων υποχρεώσεων δεν έβρισκα ποτέ το χρόνο και την ενέργεια να ψάξω που έκανα λάθος. Αυτό είναι το καλό με τη EurodIet, ουσιαστικά μου ξαναέμαθε για την ισορροπημένη διατροφή και την άσκηση ώστε να διατηρώ ένα υγιές βάρος. Το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να ακολουθώ τις οδηγίες για το τι να τρώω και οι απαιτήσεις σε άσκηση είναι πολύ μικρές, οπότε δεν χρειάστηκε να αλλάξω ριζικά την καθημερινότητά μου. Με τη στήριξη του Dr Hadges, της DomInIque και της υπόλοιπης ομάδας EurodIetέχασα 22kg σε 5 μήνες. Αφού τελείωσα τη δίαιτα, έχω τώρα μια πολύ καλή βάση για να ισορροπώ τους πειρασμούς με τον υγιή τρόπο ζωής και αυτό έχει οδηγήσει στο να γίνω ένας πολύ πιο χαρούμενος άνθρωπος.

 

Karina (Tennyson)

Περίπου 10 χρόνια πριν, είχα διαγνωστεί με μείζονα κατάθλιψη και πρόβλημα άγχους. Από τη χρήση αντικαταθλιπτικών και επειδή κάποιες μέρες αισθανόμουν πολύ άρρωστη για να βγω από το σπίτι ή ακόμα και να σηκωθώ απ’το κρεβάτι, άρχισα να παίρνω πολύ βάρος. Χρησιμοποιώ τη μέθοδο Eurodiet εδώ και 8 μήνες και έχω χάσει σχεδόν 40kg. Ο σύμβουλοςEurodiet μου δίνει άπλετη υποστήριξη και βοήθεια σε όλες μου τις ερωτήσεις και τις ανάγκες. Γνωρίζοντας ότι έχω ένα γιατρό να παρακολουθεί την υγεία μου και να μου δίνει συμβουλές στην πορεία του προγράμματος, είμαι βέβαιη πως είμαι στο σωστό δρόμο. Η EurodIet μου έχει ξαναδώσει την αυτοπεποίθησή μου, το να μπαίνω σ’ένα μαγαζί ρούχων και να ξέρω ότι τα ρούχα θα μου μπαίνουν είναι ένα καταπληκτικό συναίσθημα. Νιώθω βέβαιη ότι θα μπορέσω να συνεχίσω τις υγιείς διατροφικές συνήθειες που μου έμαθε η μέθοδος και δε θα ξαναπάρω το βάρος που έχασα. Αυτή τη στιγμή ζυγίζω λιγότερο από όσο ζύγιζα 12 χρόνια πριν. Η ζωή μου και η υγεία μου έχουν βελτιωθεί δραματικά χάρις την EurodIet.

 

Trevor Haskell – από 122 kg στα 92 kg

Έφτασα στο τέλος του προγράμματος όπως είχε αρχικά οριστεί αλλά θα χρησιμοποιήσω τα επιπλέον γεύματα που έχω αγοράσει για ένα συνεχιζόμενο στόχο να μειώσω το βάρος μου λίγο ακόμα μέσα στους επόμενους μήνες.

Έχω χάσει 30 Kg σε 20 εβδομάδες και άλλο ένα από τότε.Είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ο Dr Hadges είπε ότι ήταν η μεγαλύτερη απώλεια βάρους που έχει δει σε πελάτη (μπορεί απλά να είναι υποστηρικτικός).

Το μεγάλο θετικό είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα των αιματολογικών μου εξετάσεων και της αρτηριακής μου πίεσης.

Το κακό είναι ότι τώρα πρέπει να αγοράσω καινούρια ρούχα (έως και 4 νούμερα μικρότερα) και άνθρωποι που δεν με έχουν δει για μήνες δεν με αναγνωρίζουν.

 

SImon, 41, άντρας, Αυστραλία

Ήξερα ότι είχα πάρει βάρος αλλά δεν το παρακολουθούσα, είχα ανέβει 17 kgσταδιακά μέσα στα τελευταία 4 χρόνια. Οι δίαιτες αυθυποβολής αποτύγχαναν και παρόλο που ήμουν σε φόρμα και ασκούμουν τακτικά, δεν έβλεπα αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα Eurodιet με βοήθησε να χάσω το βάρος μου μέσα σε μόλις 5 εβδομάδες! Πιστεύω ότι η επιτυχία του βασίζεται στα εξής σημεία κλειδιά.

  • Η Eurodiet παρείχε τη δομή και το φαγητό, κάνοντάς το εύκολο να μην παρασύρομαι από πειρασμούς.
  • Η υποστήριξη της Eurodiet και η εκπαίδευση στην σωστή διατροφή.
  • Ιατρική παρακολούθηση που μου επέτρεψε να χάσω το βάρος με ασφάλεια.

Επίσης, τα προϊόντα έιναι ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρώ το βάρος μου σε καθημερινή βάση.

Η Eurodiet εξαφάνισε το περιττό βάρος και το ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, βελτίωσε την ποδηλασία μου δραστικά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα της Eurodiet!

 

LaurIe, 61 ετών, άντρας, Αυστραλία

Είμαι ένας άντρας 61 ετών. Όταν άκουσα πρώτη φορά για τη Eurodiet από ένα Ελβετό φίλο μου, αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν ότι ηEurodiet προσφέρει ιατρική υποστήριξη. Πρέπει να κάνεις ένα ιατρικό check-up και να πάρεις διάγνωση από γιατρό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του προγράμματος. Σίγουρα ακουγόταν σαν ένα διαφορετικό και σοβαρό πρόγραμμα.

Με τα χρόνια είχα σταδιακά πάρει περισσότερο βάρος, οι επισκέψεις μου στο γυμναστήριο ήταν σπάνιες μέχρι που τελικά το σταμάτησα. Ήμουν 112 kgόταν άρχισα το πρόγραμμα Eurodiet.

Το φαγητό είναι πραγματικά νόστιμο. Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα ροφήματαEurodiet, τα οποία έφτιαχνα με φρέσκες φράουλες. Έχασα 17 kg στηEurodiet και έχω πολλή ενέργεια. Πιστεύω πως η νυχτερινή μου άπνοια έχει επίσης βελτιωθεί. Χάρις την Eurodiet έχω επαναδιαμορφώσει τις διατροφικές μου συνήθειες, τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα. Έχω διατηρήσει την απώλεια βάρους μου για περισσότερο από ένα χρόνο από τη στιγμή που τελείωσα τη μέθοδο!

 

Dominique, 31, γυναίκα, Αυστραλία

Tην πρώτη φορά που μίλησα στο γιατρό μου για τη Eurodiet ζύγιζα 89 kg. Η πρόσληψη βάρους μου οφειλόταν σε κακές διατροφικές συνήθειες, δύο εγκυμοσύνες και καθόλου άσκηση. Μαζί με την υποστήριξη του γατρού μου, τη βοήθεια του συμβούλου μου και λίγη άσκηση, έχασα 27 kg, πηγαίνοντας από το νούμερο 16 στο 10!

 

Έχω πλέον τελειώσει το πρόγραμμα εδώ και 16 μήνες και έχω καταφέρει να διατηρήσω την απώλεια βάρους με ευκολία! Εντυπωσιάστηκα τόσο με το πρόγραμμα που πλέον έχω γίνει μέλος της ομάδας Eurodiet! Νιώθω φανταστικά, πλέον έχω την ενέργεια να κυνηγάω τα παιδιά μου, να φοράω τα ρούχα που φορούσα παλιά και έχω ανακτήσει την αυτοπεποίθηση να κάνω οτιδήποτε έκανα και παλιότερα! Η Eurodiet μου άλλαξε τη ζωή, και μπορεί να αλλάξει και τη δική σου!

 

Sam, 32 ετών, άντρας, Αυστραλία

Ξεκίνησα το πρόγραμμα Eurodiet γνωρίζοντας ότι έπρεπε να κάνω κάτι για το βάρος μου. Ίσως να βρισκόμουν σε άρνηση σχετικά με το πόσο βάρος έπρεπε και μπορούσα να χάσω, αλλά το ιατρικό check up στην αρχή του προγράμματος μου με έκανε να δω πόσο άσχημα ήταν η κατάσταση της υγείας μου και πόσο πολύ χρειαζόμουν ένα πρόγραμμα σαν τη Eurodiet.

Ξεκίνησα τη Eurodiet και γρήγορα είδα τα αποτελέσματα. Μετά από 16 ημέρες είχα χάσει σχεδόν 8 kg και μετά από 35 ημέρες η συνολική απώλεια βάρους είχε φτάσει στα 13.7 kg! Κατά τη διάρκεια του προγράμματοςEurodiet έχασα 22 kg. Εξίσου ευχάριστες ήταν οι υγιείς αλλαγές στο σάκχαρό μου και τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα. Ολοκλήρωσα το πρόγραμμα με ένα πιο υγιή οργανισμό και είμαι εξοπλισμένος με τη γνώση του πως να τρώω σωστά και να διατηρώ έναν υγιή τρόπο ζωής!

 

Koby, 23 ετών, γυναίκα, Αυστραλία

Όταν πρωτοξεκίνησα τη Eurodiet ζύγιζα 76 kg, με ένα ΔΜΣ στα 29.9. Ήμουν 22 χρονών. Το σοκ του πόσο πολύ βάρος είχα πάρει ήταν τόσο μεγάλο και δεν είχα ιδέα πως συνέβη! Μετά τα κατάλληλα τεστ, ο γιατρός μου με έβαλε στο πρόγραμμα και ο καταπληκτικός σύμβουλος Eurodiet μου είπε τι μπορώ να περιμένω από τη μέθοδο.

Μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες είχα χάσει 8 kg και ένιωθα καταπληκτικά! Η μεζούρα στη μέση, στους γοφούς και την κοιλιά έδειχνε πολύ μικρότερα νούμερα επίσης. Όχι μόνο ευχαριστιόμουν το φαγητό, αλλά έβρισκα τον εαυτό μου να θέλει να συνεχίσει το πρόγραμμα.

Μέχρι το τέλος της Φάσης 4 είχα χάσει συνολικά 18 kg, και ο ΔΜΣ μου ήταν πίσω στην τέλεια τιμή! Η Eurodiet άλλαξε τη ζωή μου. Μου έμαθε πως πρέπει να τρώω, χάρη σε αυτό το πρόγραμμα δε χρειάζεται πλέον να ανυσηχώ μήπως γίνω υπέρβαρη ποτέ ξανά!

 

FacebookInstagramYoutubePHONE