Χάνω Βάρος – Κερδίζω Ζωή

Στο ιατρείο υποστηρίζεται το διατροφικό σύστημα αδυνατίσματος της PREVENT για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας,που αποτελεί αξεπέραστη μη αιματηρή μέθοδο αντιμετώπισης της,με πολύ υψηλή αποτελεσματικότητα  και μειωμένα ποσοστά υποτροπής της νόσου,σύμφωνα με την εμπειρία όσων κατάφεραν να διορθώσουν την διατροφική τους συμπεριφορά και να απαλλαγούν απο λανθασμένα στερότυπα διατροφής .

Οταν διορθωθεί ο υπερσιτισμός και αρχίσει να μειώνεται το σωματικό βάρος, η ιατρική ψυχολογική προσεγγιση θα βοηθήσει το άτομο να ανακαλύψει τι προσπαθεί να επιτύχει ή να αποφύγει με αυτές τις διατροφικές συμπεριφορές, να ξεπεράσει την χαμηλή αυτοεκτίμηση, να αλλάξει το διαστρεβλωμένο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς και να αναπτύξει πιο υγιείς και αποτελεσματικούς τρόπους για να νιώσει καλύτερα και να έχει τον έλεγχο της ζωής του.

Επομένως και μεγαλύτερη δυσκολία στην ανάκτηση του απωλεσθέντος λίπους,προσφέροντας στον συμμετέχοντα μόνιμη απαλλαγή απο τα περιττά κιλά.

Για να ξεκινήσετε το προγραμμά σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή κλείστε ραντεβού

  ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΑΔΥΝΤΙΣΜΑΤΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΤΟ UNIVERSITY OF CAMBRIDGE

Αυτός ο τρόπος αδυνατίσματος σαν ιδέα αναπτύχθηκε από τον Καθηγητή Alan Howard στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ το 1990. Ο Alan Howard χρειαζόταν να  ανακαλύψει ένα τρόπο για να χάσουν βάρος ορισμένοι παχύσαρκοι ασθενείς που περίμεναν να χειρουργηθούν λόγω στεφανιαίας νόσου. Η απώλεια βάρους έπρεπε να ήταν :

  • γρήγορη,
  • υγιεινή και
  • αποτελεσματική.

Η έρευνά του,οδήγησε στην φόρμουλα των γευμάτων υποκατάστασης, που το καθένα πληρεί το ένα τρίτο σε θρεπτικά συστατικά,δοσολογία που είναι καθημερινά απαραίτητη για τον οργανισμό.

Έτσι με το να παίρνουν τρία γεύματα την ημέρα,οι ασθενείς είχαν μια υγιεινή δίαιτα που περιείχε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός. Οι ασθενείς έχασαν βάρος πολύ γρήγορα κι έτσι εξαπλώθηκε η δίαιτα σε όλο τον κόσμο, σαν μια δίαιτα εναλλακτική στις συμβατικές δίαιτες.

  Γιατί είναι τόσο επιτυχημένη;

Η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός ότι είναι μια πολύ χαμηλών θερμίδων διατροφή. Ο εφοδιασμός του σώματος με ενέργεια γίνεται μέσω της διάσπασης των τροφών σε γλυκόζη και την μετατροπή της χημικής ενέργειας που περιέχεται σε αυτήν σε ATP, δηλαδή  σε μορφή ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποίησει ο οργανισμός.

Το κανάλι  μέσω του οποίου διασπάται η γλυκόζη  στα κύτταρα είναι το ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιεί το κύτταρο για να παράξει γλυκόζη απο μη υδατανθρακούχες πηγές ενέργειας όπως είναι τα αμινοξέα και το λίπος.

Αρα όταν περιορισθεί  η παρεχόμενη γλυκόζη εξωγενώς, μετά απο 4 ώρες καταναλώνεται η γλυκόζη του γεύματος καθώς και το γλυκογόνο του ήπατος.Ο οργανισμός μπαίνει σε διαδικασία νεογλυκονεογένεσης,το σώμα αρχίζει να παράγει γλυκόζη από άλλα ενεργειακά υποστρώματα όπως πρωτείνες, λιπαρά οξέα, γλυκερόλη και με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η γρήγορη απώλεια βάρους.

FacebookInstagramYoutubePHONE